Harpstudio Terborg

Feestmaand december! 5 originele cadeautips

December is de maand van genieten, bezinnen en goede voornemens. December is ook de maand van samen lootjes trekken met je familie of virenden. Vind jij het ook zo lastig om elk jaar weer te verzinnen wat je nu weer cadeau geeft of op je eigen wensenlijstje zet? Speciaal voor jou heeft Harpstudio Harppiness vijf originele cadeautips.

  1. Knipkaart liggend ontspanningsconcert. Vijf keer ontspannen voor 45 euro. Elke laatste vrijdag van de maand kun je heerlijk ontspannen bij Harpstudio Harppiness. Alleen of samen met iemand anders.
  2. Harpcursus voor volwassenen. Op zaterdag 11 januari start er weer een harpcursus voor beginners. Volg 8 lessen van 2 uur en leer de beginselen van het harpspelen. Ervaring met muziek of noten lezen is niet nodig.
  3. Kaartje voor het kerstconcert. Op kerstavond is er om 20.00 uur weer een kerstconcert bij Harpstudio Harppiness. Kom samen helemaal in de kerstsfeer. Reserveer vooraf en betaal aan de deur.
  4. Individueel belevingsconcert voor mensen met dementie. Een concert speciaal op maat gemaakt voor iemand met dementie en zijn familie. Kom naar de harpstudio of harpiste Judith Baakman komt aan huis of in het verzorgingstehuis.
  5. Introductielespakket voor kinderen. Een lespakket speciaal voor kinderen/jongeren tot 21 jaar. Vijf lessen van 20 minuten voor 35 euro

Voor meer informatie of bestellingen kunt u bellen met 06-19840941 of mailen naar info@harppiness.nl. Een whats app bericht sturen is ook mogelijk.