Harpstudio Terborg

Ook dit jaar weer kerstconcerten bij Harpstudio Harppiness

Het kerstconcert op kerstavond bij Harpstudio Harppiness begint inmiddels een traditie te worden. Ook dit jaar zijn er op zondag 24 december weer twee kerstconcerten bij Harpstudio Harppiness aan de Walstraat 29 in Terborg. Het duo Corda Nueva, bestaande uit harpiste Judith Baakman en violist Radboud Post, zal deze keer optreden. Deze talenten uit de Achterhoek zullen met hun schitterende combinatie van harp en viool een uitgebreid programma ter gehore brengen van traditionele kerstliederen, klezmer en ontroerende tango’s.

Mensen die de concerten bij Harpstudio Harppiness bezoeken zijn altijd zeer te spreken over de warme, huiselijke en ongedwongen sfeer die er heerst. Natuurlijk wordt de harpstudio ook dit jaar weer mooi versierd en sfeervol verlicht. Met hun prachtige warme klanken zorgt Corda Nueva voor het ultieme kerstgevoel en brengen ze u helemaal in de kerststemming.

Er is dit jaar een middagconcert en een avondconcert. Het middagconcert begint om 15.00 uur en het avondconcert om 20.30 uur.  Kaartjes kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit is inclusief koffie of thee met een heerlijke kerstlekkernij. De kaartjes zijn te verkrijgen aan de deur. Een half uur voor aanvang van het concert is de deur open. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren gewenst. Dit kan via 06-19840941 of info@harppiness.nl.  Meer informatie over Corda Nueva is te vinden onder het kopje Corda Nueva.